Even voorstellen

Mijn naam is Michel, woonachtig in Zutphen en Gambia heeft mijn hart gewonnen. Ik ben werkzaam als purser bij een luchtvaartmaatschappij en daardoor sinds 2012 voor zowel werk als privé inmiddels 67 keer in Gambia geweest. Zelf sponsor ik ook een kind in Gambia met een volledige opleiding vanaf zijn 4e jaar, inmiddels doe ik dit al vier jaar lang. Via dit project wil ik graag mensen in Gambia helpen. Het liefst zou ik een stichting willen starten, maar dat is een droom voor de nabije toekomst wanneer dit project succesvol wordt. Onder hulp voor Gambia vindt u informatie waarvoor donaties en goederen welkom zijn en waar donaties reeds al gebruikt voor zijn. Zelf hou ik iedere maand € 50,- van mijn inkomen apart om dit te gebruiken voor de hulp die ik op dat moment of later nodig vind. 


Waarom hulp voor Gambia

Tijdens mijn reizen heb ik veel armoede gezien. Ondanks dat de mensen supervriendelijk zijn en altijd een glimlach op hun gezicht hebben, betekent dat niet dat ze daadwerkelijk gelukkig zijn. Veel jongeren hebben geen kans op hun opleiding af te maken of verder te kunnen studeren na de zogenoemde grade 12 omdat er geen voldoende financiële middelen zijn. Er is daardoor extreem veel kinderarbeid. De inkomens zijn laag, waardoor het grootste bedrag van het inkomen al weer uitgegeven wordt aan een zak rijst. Er blijft nooit wat over om te kunnen sparen voor belangrijke dingen. Meer uitgebreide informatie over Gambia en hoe het leven daar is, vindt u binnenkort op de pagina Gambia informatie. 


Donaties

Op moment lopen donaties via mijn crowdfund pagina en Facebook. Donaties via iDeal zijn alleen mogelijk via mijn crowdfund pagina.